Mijn verjaardag aan zee

NA MIJN DOOD.

Laatst vroeg een vriendin aan mij: “Wat wil jij na je dood” Voor mij is dit altijd een lastig onderwerp geweest omdat ik erg bang ben om dood te gaan. Ik ben alleen met drie kinderen en wil hen later niet opzadelen met hoge kosten en het onderhoud voor een graf. Ik wil graag gecremeerd worden en mijn als wil ik laten uitstrooien op zee.

 

TERUG NAAR DE KUST.

In de zomer ben ik met mijn kinderen vaak te vinden op het strand in Zeeland. “Dit is het” dacht ik. Mijn kinderen zijn helemaal weg van de zee en wanneer zij dan hier zijn ben ik toch een beetje bij hen.

Ik heb dit uitgezocht, want ik wilde graag meer informatie over de mogelijkheden gepresenteerd.

UITSTROOIEN OVER ZEE

Zo kwam ik bij Vaarwel Asverstrooiingen terecht en zij hebben mij echt, op een fijne, relaxte manier geholpen met mijn keuze en laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Graag wil ik dat mijn as op mijn verjaardag wordt uitgestrooid vanaf een boot op de Noordzee en dat iedereen die ik lief heb, mijn kinderen, broer en zussen, vrienden en vriendinnen aanwezig aanwezig is.

 

TAART EN RODE WIJN

Omdat ik toch een soort van jarig ben die dag, wil ik dat er taart is en natuurlijk dat er rode wijn met een klein hapje geserveerd wordt. Hopelijk schijnt de zon en kan de gasten lekker bovendeks borrelen.

                                Mariska van Duine

Belangrijk
Daarom is het belangrijk dat net zoals Mariska je zaken vooraf regelt, waardoor haar kinderen en familie weten wat ze straks moeten doen. Bijvoorbeeld taart op de boot, na het uitstrooien van de as.

Alle uitvaartcoaches zijn ervaren uitvaartverzorgers die alles stap voor stap met u doornemen.

 

 

Regie
Denk nu al na over je uitvaart. Wie regelt wat? Laat je de regie aan anderen? Neem zelf de regie voor later en zorg dat alles naar eigen wens verzorgd wordt, ook de uitvaartkosten!
Kortom: Nu regelen voor later en blijf baas over je eigen uitvaart en asbestemming.