Ik wil spektakel

Mijn uitvaart?

Ik heb wel eens gezegd dat ik vooral spektakel wil op mijn uitvaart.

 

Mijn hobby: de ambulance.

Mijn vrouw vindt dat prima. Ik ben ambulancechauffeur. 

 

Mijn hobby is eigenlijk een beetje uit de hand gelopen.

Het begon allemaal dat ik, als uitvaartleider, mij verantwoordelijk voor de mensen die ik begeleidde. Dus er werd een cursus EHBO gevolgd. Na het examen ben ik, naast mij uitvaartwerkzaamheden begonnen met EHBO diensten op festiviteiten. Na een tijdje kleine evenementen gedaan te hebben, was ik klaar voor de grote festivals. Hierbij kwam ik in contact met Broeder de Vries Medical Service. Door opleidingen, zowel binnen als buiten het bedrijf ben ik nu Chauffeur Huisartsenpost.

Waarom rijd ik nu op deze speciale ambulance?

Allereerst wil ik iets voor mensen betekenen en deze vreemde combinatie past goed bij elkaar.
Overdag kan ik de mensen adviseren, hun uitvaartwensen vastleggen en uitvaarten voor uitgaan en in de avond en nacht assistent ik de huisartsen bij hun huisbezoeken. Ik ervaar, dat veel mensen nog niet hun uitvaartwensen hebben vastgelegd. Dat zou een stukje rust kunnen geven, waardoor de nabestaanden weten wat de wensen van hun dierbare is.

Spektakel met groene toren

Ik wil dat mijn kist gehuld is in groene rook. De muziek van Conquest of Paradise speelt als de belangstellenden binnen komen.

 

Sprekers en foto’s over mij leven

Natuurlijk wordt het verder een gewone uitvaart met sprekers en muziek. Eventueel mogen er ook foto’s over mijn leven getoond worden.

 

Geen koffie en cake

Het geheel in een lokaal restaurant van zaal. Dat maakt de uitvaart persoonlijker. En vooral geen koffie met cake, maar een glas wijn met een hapje. Eigenlijk zo dat iedereen zegt “Het was weer gezellig”!

groene rook

Belangrijk
Daarom is het belangrijk dat net zoals Leo, je zaken van vooraf gereguleerd, waardoor de familie weet wat ze straks moeten doen. 

Alle uitvaartcoaches zijn onafhankelijke uitvaartverzorgers die alles stap voor stap met u doornemen.

Regie
Denk nu al na over je uitvaart. Wie regelt wat? Laat je de regie aan anderen? Neem zelf de regie voor later en zorg dat alles naar eigen wens verzorgd wordt, ook de uitvaartkosten!
Kortom: Nu regelen voor later en blijf baas over je eigen uitvaart.