Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoord op veelgestelde vragen

Waarom nu al praten over mijn uitvaart?

Waarom niet? Het kan maar duidelijk zijn. Zo voorkomt u  later ongaangename verrassingen en stress bij uw familie. Het is verstandig, het scheelt gedoe en financiele onduidelijkheden. En wie weet, kunt u samen met de uitvaartcoach veel geld besparen.

 

 

Ik ben toch verzekerd?

Ook al bent u verzekerd, het is wel handig om te weten of de kosten van uw wensen worden vergoed. Bij de dood komt veel kijken. Het is verstandig om eens alles op een rij te zetten samen met uw uitvaartcoach.

 

Wat kost een uitvaartcoach.nl

Voor een thuisgesprek met een uitvaartcoach betaalt u niets. Uitvaartcoaches.nl ontvangt geen commissie voor geleverde diensten of producten van uw wilsbeschikking of uw uitvaart.

 

Hoe kom ik in aanmerking voor de korting op de offerte?

Door lid te worden van een van de ledenorganisaties zoals vermeld op de webpagina korting.

 

Is de uitvaartcoach wel vakkundig?

Natuurlijk haalt u niet zomaar iemand in huis voor een uitvaartcoachgesprek. Alle uitvaartcoaches zijn onafhankelijk gediplomeerde uitvaartverzorgers of zij hebben al jarenlang een eigen uitvaartonderneming. Ze hebben ruime ervaring en kennis van wilsbeschikkingen, uitvaartverzekeringen en uitvaarten. 

 

Wat als de uitvaartcoach in de toekomst niet beschikbaar is?

Alle uitvaartcoaches staan geregistreerd bij uitvaartkrachten.nl  en bekend met  de diensten van uitvaartcoaches.nl. Zij kunnen elkaar vervangen indien dit nodig is.