Wilma den Uijl

Uitvaartcoach

Een informatief kennismakingsgesprek en gespecificeerde kostenberaming is gratis en vrijblijvend.

Wie ben ik?

Als uitvaartverzorger bij Zielhuis in Amsterdam word ik vaak gevraagd om mee te denken over wensen, budget en wilsbeschikking. Hier is veel vraag naar. We geven zelfs workshops in kleine groepen. Aan het eind van de workshop heeft u meer zicht op uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden die er zijn.

 

Met hart en ziel begeleid ik families en vrienden vóór, tijdens en na de uitvaart. Bij Meander Uitvaartopleidingen heb ik de opleiding tot uitvaartondernemer gedaan. Ik ben jaren als hulpverlener en projectleider in de gezondheidszorg werkzaam geweest. Als internationaal consultant heb ik hiv/aids-projecten begeleid in landen als Suriname, Brazilië, Honduras en Peru. Daarnaast heb ik trainingen verzorgd op het gebied van mantelzorg, persoonlijke effectiviteit, burn-out en rouwbegeleiding.

In al deze functies kregen mijn organisatietalent, inlevingsvermogen en creativiteit, de kans om zich verder te ontwikkelen. Betrokkenheid en interesse in andere culturen en leefstijlen kenmerken mij.

De periode rond overlijden en de uitvaart is een intense tijd. Juist in deze emotionele en kwetsbare periode is het fijn op iemand met ervaring op dit gebied te kunnen rekenen. Iemand die precies handelt naar uw wensen.

Toen ik ziek werd ontkwam ik er niet aan om ook de wensen voor mijn uitvaart helder te krijgen. Dat was wel lastiger, maar ik ben blij dat ik het geregeld heb.

Maarten W.

De aandacht die je van Wilma krijgt is onmogelijk te evenaren door grotere uitvaartondernemers.

R. Rodo

Jouw integere manier van doen, je rust en doortastendheid vond ik heel prettig. Zelfs in onze chaos, bleef je geduldig luisteren en wist je al onze ideeën samen te brengen.

Maria R.

Soorten uitvaarten.

  • Overig

Neem contact met mij op.

Ik ben dag en nacht bereikbaar. Voor vragen of het maken van een afspraak, belt u dan bij voorkeur overdag.

In de meeste gevallen krijgt u mij aan de telefoon,  bij uitzondering kan dat mijn vervanger zijn. Als u niet direct iemand aan de lijn krijgt, spreekt u dan alstublieft uw naam en telefoonnummer in. U kunt er op rekenen dat u snel teruggebeld wordt.

U kunt ook mailen naar info@zielhuis-uitvaart.nl

  • Noord-Holland