Rineke van Heeringen-Gorter

Uitvaartcoach

De dood wordt steeds meer bespreekbaar. Het is goed om wensen kenbaar te maken zodat degenen die achterblijven niet met vragen of dilemma´s worden geconfronteerd.

Wie ben ik?

Ik ben Rineke van Heeringen-Gorter. Opgegroeid in het mooie Woerden.

Ik ben graag onder de mensen. Wat ik belangrijk vind is persoonlijk contact, betrokkenheid, klantgericht en dienstverlenend werken.

Na het voortgezet onderwijs en de vakopleiding schoonheidsspecialiste en dameskapster, heb ik lange tijd werkzaamheden verricht op commercieel en administratief gebied. Al deze taken komen weer samen bij het beroep van uitvaartbegeleider.

De opleiding voor uitvaartbegeleider heb ik gevolgd bij Gaandeweg Uitvaarteducatie in Apeldoorn. Gepassioneerde, ervaringskundige docenten hebben mij klaargestoomd om dit dankbare, mooie beroep uit te kunnen voeren.

 

Mijn visie en doel:

‘Een waardevol afscheid van een geliefd mens verzorgen zodat nabestaanden verder kunnen en het leven kunnen leven met een gevoel van liefde, respect en rust.’

Parel staat voor waardevol, kostbaar, geborgenheid en bescherming…
Zo wil ik er zijn voor mensen die voorbereid of onvoorbereid geconfronteerd worden met het overlijden van een naaste.

Lieve Rineke, ik wilde je even persoonlijk bedanken voor alle goede dingen die gepasseerd zijn, waaronder de prachtige woorden en de strakke doch gepaste organisatie. Ik voelde me echt gesteund… Dat zijn credits voor jou!

Familie 1

De persoonlijke benadering van Rineke sprak zeer tot onze verbeelding. Zij vond de juiste woorden op het juiste moment op de juiste toon. Ook qua organisatie en uitvoering hebben wij een (2e) positieve ervaring.

Familie 2

Soorten uitvaarten.

  • Katholiek
  • Protestants
  • Humanistisch
  • Overig

Neem contact met mij op.

Indien u meer informatie wilt, kunt u mij altijd bellen of mailen.
Ik zal u graag van dienst zijn.

  • Utrecht
  • Zuid-Holland