Monique Houtzager

Uitvaartcoach

Misschien praat u niet graag over uw eigen uitvaart. Praten en denken over de dood is en blijft moeilijk. Vooral als het gaat om uw eigen dood en afscheid. Toch brengt het veel voordelen met zich mee als u uw uitvaartwensen vastlegt, ongeacht uw leeftijd en gezondheid, financieën en verzekeringen. Niet alleen voor uzelf, maar ook later, voor uw nabestaanden. U weet namelijk zelf het best hoe uw uitvaart eruit moet zien.

Monique Houtzager

Wie ben ik?

In Memoriam Uitvaarten   Weesp, Wijdemeren, Gooise Meren en Het Gooi   Een afscheid met een persoonlijke touch   Een goed afscheid is een afscheid dat past. Een afscheid dat recht doet aan het leven van de overledene én past bij de nabestaanden, want zij moeten verder. Daarom ga ik bij het organiseren van een uitvaart – crematie of begrafenis, ook kerkelijk – áltijd op zoek naar een persoonlijke touch. Dat doe ik met veel aandacht en passie, samen met de nabestaanden. En ik neem daar alle tijd voor. Niet alle beslissingen hoeven te worden genomen in één dag. Een persoonlijke touch is soms groots, maar zit soms ook juist in kleine dingen.   Ik ben getraind in dementievriendelijke uitvaartzorg. Samen bespreken we hoe we uw naaste met dementie zo goed mogelijk kunnen betrekken bij het afscheid.   Ik ben sinds 2010 werkzaam in de uitvaartbranche en NaVU-gediplomeerd.   Monique Houtzager

Monique, toen we je benaderden hadden wij een bijzondere uitvaartdienst voor ogen. Je luisterend oor en inspirerende gedachten maakten dat we uitermate plezierige gesprekken met je hadden. Dankzij jouw professionaliteit is het niet alleen een bijzondere maar tevens een zeer liefdevolle en mooie dienst geworden. Wij denken met warme gevoelens aan de dag terug.

Paul, 2020

Monique, je bent een oprecht lieve vrouw die geboren lijkt voor haar werk. Je doet je werk met liefde. Dankjewel!

Lina Brouwer

Beste Monique, wij vonden allen de uitvaart een heel mooie en waardige afsluiting van deze enerverende week. Iedereen zal aan deze uitvaart met warme gevoelens terugdenken. Dank voor de zeer goede begeleiding. Je bent geboren voor dit vak!

Soorten uitvaarten.

  • Katholiek
  • Protestants
  • Humanistisch
  • Overig

Neem contact met mij op.

Woont u  in de regio Weesp, Wijdemeren, Gooise Meren en Het Gooi: neem gerust contact met mij op.

  • Noord-Holland
  • Utrecht