Marianne van Bennekom

Uitvaartcoach

Tegenwoordig kunnen we zelf steeds meer bepalen, beslissen en regelen. Dan is het vanzelfsprekend dat u zelf ook mee beslist hoe uw eigen uitvaart eruit gaat zien.

Wie ben ik?

Mijn naam is Marianne van Bennekom.

Ik ben opgeleid tot uitvaartbegeleider bij  Meander Uitvaartopleidingen in Zwolle.

Het werd tijd om de wereld van zakelijkheid en prestatiedrang achter mij te laten en mijn hart te volgen.

Door eigen rouwervaringen in het verleden weet ik dat ik behoefte had aan begeleiding bij het stukje bij beetje afscheid nemen van een geliefd persoon. Ik heb ervaren hoe prettig het was om door een gids aan de hand genomen te worden en begeleid te worden door een woud van emoties en mogelijkheden.

Vanuit die ervaringen denk ik met u mee. Ik beweeg met u mee op dat wat voor u belangrijk is.

We raden Purper Uitvaartzorg ten zeerste aan. Marianne is een geweldige vrouw met een hart in haar hand. Ze hielp ons om goed voor onze engel te zorgen. We wensen alle ouders een ontmoeting met zo'n geweldig en warm persoon

Anoniem 1

Haar kennis van wat er vooral allemaal wél kan en wat je daar zelf ook aan kan bijdragen is veel meer dan ik dacht en eerder meegemaakt heb.
Dat je samen, in zo korte tijd, zoveel werk kan verzetten en daarmee samen tegelijkertijd het rouwproces door kan maken is waardevol.
Dank je!

Anoniem 2

Marianne van Bennekom van Purper Uitvaartzorg heeft op een fantastische wijze de uitvaart van mijn vader verzorgd. Goed luisteren, de volledige aandacht en inzet, oprecht en niet geveinsd, de persoonlijke klik, en vooral ook professioneel. Met Marianne de op voorhand toch wel spannende keuze gemaakt voor een 'huiskamer-uitvaart' in het oude huis van mijn ouders. Zij heeft ons hier uitstekend doorheen geloodst. Met een mooie, passende herdenking op een warme en vertrouwde plek hebben we een belangrijke eerste stap in de verwerking van dit verlies gemaakt.
Marianne, bedankt!

Anoniem 3: Huiskamer uitvaart

Soorten uitvaarten.

  • Katholiek
  • Protestants
  • Overig

Neem contact met mij op.

Uitvaartverzekering?

Wanneer u verzekerd bent bij grotere organisaties als DELA, Monuta of Yarden bent u niet verplicht daar de uitvaart te laten verzorgen. U kunt dan ook bij mij terecht.

Heeft u een vraag of wilt u alvast kennismaken? Neem gerust contact met mij op.

  • Flevoland