Leo de Klijn

Uitvaartcoach

Het kan maar alvast geregeld en duidelijk zijn.
Een wilsbeschikking opstellen geeft mensen de mogelijkheid om na te denken hoe hun uitvaart eruit zou moeten zien. Daar kan ik dan een kostenplaatje bij geven. Dan weten ze ook of ze daarvoor moeten sparen of zich bijvoorbeeld moeten bijverzekeren. Het geeft de mensen zelf en hun nabestaanden rust, ik zie dat de nabestaanden er blij mee zijn.

Wie ben ik?

Ik ben Leo de Klijn, een sociaal betrokken uitvaartverzorger, geboren en opgegroeid in Utrecht en sinds 2002 woon ik samen met mijn vrouw Aukje in Houten.

Voordat ik in de wereld van de uitvaarten ging werken heb ik altijd in de horeca gewerkt.
Daar leerde ik al snel dat de wensen van de gasten niet gek genoeg konden zijn. Uitgaan is een beleving. Dit gevoel wil ik ook overdragen bij het regelen en voorgaan van uitvaarten. Hoe groot of klein een uitvaart is, voor de nabestaanden moet het een mooie beleving zijn.

Dankzij een horeca-vacature bij een crematorium ben ik in aanraking gekomen met de wereld van de uitvaart. Hier zag ik dat aandacht en tijd het verschil maken tussen een uitvaart en een mooie uitvaart. Dit was voor mij het moment om over te stappen naar een andere invulling van mijn leven. Door zowel bij kleine als bij landelijke organisaties te werken heb ik kennis en ervaring opgedaan bij het regelen en voorgaan van uitvaarten. In de afgelopen 20 jaar waren dat ruim 1500 uitvaarten, die ik heb mogen doen.

Je kan maar één keer afscheid nemen en wij zien het dan ook als onze taak om, samen met uw nabestaanden een waardige en mooie uitvaart neer te zetten. Voor ons is het allerbelangrijkste dat u nu al de tijd neemt voor de juiste keuzes. De Klijn Uitvaartzorg houdt niet alleen rekening met uw wensen, maar ook met de verzekering en het beschikbare budget. Wij adviseren en zoeken samen met u naar alternatieven als iets buiten het budget valt.

 

Leo heeft de uitvaart verzorgd van mijn man/onze vader. Wij hebben de samenwerking met Leo ervaren als professioneel, zeer klantgericht, warm en betrokken voor iedereen. Leo had steeds een luisterend oor en dacht met ons mee. De invullingen van de crematie was hierdoor persoonlijk en informeel. Ook de nazorg na de crematie hebben wij als zeer prettig ervaren. Leo bedankt voor alle je goede zorgen. Je had het niet beter kunnen doen.

Ada, Bob en Anita, Ingrid en Walter, Arno en Chantal en alle kleinkinderen

Soorten uitvaarten.

  • Katholiek
  • Protestants
  • Nederlands Hervormd
  • Humanistisch
  • Moslim

Neem contact met mij op.

Graag sta ik voor u klaar voor een vrijblijvend bezoek.

We bespreken in alle rust uw wensen door en we bekijken samen wat u nu voor u op een rij zetten.

Dat geeft rust en scheelt voor later een hoop stress en onduidelijkheden.

  • Gelderland
  • Utrecht