Ester van den Hoek

Uitvaartcoach

Vooruitdenken en stilstaan bij je eigen afscheid is soms goed. Dit kan wanneer je bijvoorbeeld ziek bent, maar misschien juist ook wel wanneer het goed met je gaat en er “niets” aan de hand is. Het is niet alleen voor jezelf belangrijk je wensen uit te spreken over je eigen afscheid, maar ook voor toekomstige nabestaanden is het goed om te weten wat je precies zou willen.

Wie ben ik?

Ik ben Ester van den Hoek, opgegroeid in het westen van het land en woon nu al ruim 19 jaar in Valkenswaard. Tijdens mijn werkzame leven heb ik leuke banen gehad, maar toen in 2016 mijn oma op 103-jarige leeftijd overleed wist ik het opeens: “Uitvaartverzorger, dat is wat écht  bij mij past”. Daarom ben ik in januari 2017 meteen begonnen met de opleiding uitvaartverzorger.

Als er iemand is overleden moet er in een paar dagen tijd heel veel geregeld worden. Laat mij jullie daarmee helpen zodat jullie tijd hebben voor je eigen gevoelens.
Ik help jullie met een afscheid vormen zoals iemand was. Een afscheid wat voor jullie een mooie herinnering wordt waar je met een goed gevoel op kunt terugkijken en wat troost kan bieden bij het verlies.

Je kunt zelf kiezen hoe dit eruit komt te zien. Wil je het liefst een traditionele invulling met de afscheidsdienst in de kerk of in het crematorium: prachtig. Maar er is zoveel meer mogelijk, als het bij jou of je geliefde past: een afscheid in de kantine van de voetbalclub of een kleine, intieme bijeenkomt thuis in de tuin, met een motor met zijspan naar het crematorium, het kan allemaal!

 

Wat ik zo fijn vond aan Ester tijdens de uitvaartbegeleiding van mijn moeder is dat ze op een fijne, hartelijke manier duidelijk maakt wat geregeld mòet worden, wat geregeld kàn worden en 'wat je zelf wilt regelen'. Door het nauwe samenwerken met de hele familie en Ester werd het een heel persoonlijke, warme uitvaart. Ook de kleinkinderen waren erbij betrokken: samen hebben we het bloemstuk voor oma gemaakt. Eigenlijk een workshop en beetje therapie in één met een mooi eindresultaat. Hartelijk dank Ester!

Elise Rave

Ester van den Hoek verzorgt alles tot in de puntjes. Ontzorgt in de breedste zin van het woord en weet met haar persoonlijke betrokkenheid de plechtigheid tot een onvergetelijke hartverwarmende afsluiting te maken.

Suzanne Meijer

Een persoonlijke, goede en vriendelijke benadering. Tot in de puntjes geregeld, zonder verborgen kosten. Ester staat voor je klaar en geeft waar nodig goed advies. Zeker een aanrader!

Gideon Vos

Soorten uitvaarten.

  • Katholiek
  • Overig

Neem contact met mij op.

Soorten uitvaarten: overig = onder andere Apostolische uitvaarten.

Woont u in Noord-Brabant, Noord-Limburg of net over de grens van België, wilt u uitvaartwensen bespreken of gewoon een keer kennismaken?
Ik ben te bereiken op 06-44 312 423.

 

 

  • Limburg
  • Noord-Brabant