Dian Labrujere

Uitvaartcoach

Over de dood praten valt niet mee. Over het leven praten, dat gaat ons makkelijker af en vinden we veel leuker. Dat willen we graag met elkaar delen. Het kan u rust geven om uw wensen vooraf kenbaar te maken en te laten vastleggen. Een andere reden kan zijn dat u uw nabestaanden niet wilt belasten met het regelen van de uitvaart en u het daarom alvast geregeld wilt hebben.

Wie ben ik?

Het kleinste gebaar of detail biedt vaak steun in een emotionele situatie. Vanuit die gedachte handel ik, Dian Labrujère, in Aurelia uitvaartbegeleiding. Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn, verbinding te maken en ruimte te geven voor eigenheid. Het is mijn kracht om met nabestaanden mee te bewegen en ze een leidraad te geven in een emotionele en soms hectische periode na het overlijden van een dierbare.

Dat afscheid nemen moeilijk is, weet ik uit eigen ervaring. Na de dood van twee dierbaren besloot ik een carrièreswitch te maken van de kinderopvang naar de uitvaartbranche om anderen te helpen in hun rouwproces. Met aandacht, tijd en zorg creëren we stap voor stap een passend afscheid waar u later met warme gevoelens op terugkijkt. Geen uitvaart is hetzelfde en ik geef elk afscheid de oprechte aandacht die het verdient. Denk hier nu alvast over na, ik denk graag met u mee.

Lieve Dian, Aurelia en jij in persoon, willen wij van harte danken voor de goede zorgen en begeleiding die je gegeven hebt.

Famili R.

Dian is super lief. Ze stelt je gerust en luistert naar al je wensen. Het was een prachtige uitvaart, nog mooier dan we hadden durven hopen.

Familie T.

Dian als persoon hebben wij als zeer positief ervaren, gaf ons alle ruimte om de beslissingen te nemen en gaf ons advies daar waar nodig. Altijd bereikbaar en geen vraag was te veel. Dian, dank voor alles wij waarderen jouw betrokkenheid enorm!

Familie B.

Soorten uitvaarten.

  • Katholiek
  • Protestants
  • Overig

Neem contact met mij op.

  • Noord-Holland
  • Utrecht
  • Zuid-Holland