Bert Mulder

Uitvaartcoach

Ongeacht waar u een uitvaartverzekering heeft afgesloten; het is de moeite waard om te weten wat er nog binnen de polis valt en wat wat niet. Graag zoek ik dit samen met u uit. Hoe gaan we uw wensen zo voordelig mogelijk vormgeven zonder concessies te doen aan uw persoonlijke keuzes.

Wie ben ik?

Ik ben Bert Mulder, uitvaartverzorger in Stadskanaal en omstreken.

Na een aantal jaar bij een landelijke uitvaartonderneming te hebben gewerkt heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. Geen protocol van verzekeringen en vaste regels, meer tijd voor persoonlijke  wensen en de nabestaanden; eerlijk en respectvol.

Betrouwbaarheid en integriteit. Zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Meedenken en meevoelen. Uit eigen verlieservaring weet ik hoe belangrijk een mooi en goed georganiseerd afscheid is.

Waar het om gaat is dat uzelf, nu al, alle ruimte krijgt om uw wensen kenbaar te maken. Vanzelfsprekend informeer ik u over de wettelijke voorschriften, maar die beperken zich veelal tot een aantal formaliteiten. En natuurlijk mag u er  er zeker van zijn dat alle afspraken die we maken ooit, in de toekomst, tot in de puntjes uitgevoerd worden. Zorgvuldig en correct!

Bert Mulder Uitvaartzorg is een kleinschalige uitvaartondernemer in Stadskanaal die de uitvaartverzorging persoonlijk, respectvol en van hoogwaardige kwaliteit levert. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, 7 dagen per week.

Ik ben heel erg tevreden over Bert. Hij heeft de verschillende mogelijkheden besproken en goede uitleg gegeven. Hij houdt zich aan afspraken. Hij dacht ook goed mee over de financiën. Is prettig in de omgang. Van harte aanbevolen!

Yvonne Vos

Zijn goede ideeen, inbreng en betrokkenheid hebben het afscheid tot iets waardevols gemaakt.

Henk Dijks

Bert beheerst het om met (com)passie en fijngevoeligheid de uitvaart van A tot Z tot in de puntjes te verzorgen. Heel prettig zo iemand die denkt/regelt op het moment dat wij het even niet kunnen. Wij hebben heel fijn met hem samengewerkt en hij heeft ons echt "ontzorgd".

Esther Spijkhoven

Soorten uitvaarten.

  • Katholiek
  • Protestants
  • Moslim
  • Jehova Getuigen
  • Overig

Neem contact met mij op.

Wilt u kennis maken en de mogelijkheden van uw uitvaart bespreken?
U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken.
  • Drenthe
  • Groningen